Kom je naar de bib? Breng je mondmasker mee!

De hoofdbibliotheek Stabroek en het filiaal Hoevenen zijn open voor publiek. Hierbij houden we rekening met een aantal belangrijke veiligheidsmaatregelen.

Bib Stabroek achteringang

In Stabroek geldt een maximum capaciteit van 60 personen. Bij het binnenkomen van de bib is handen ontsmetten verplicht. Het is verplicht een mondmasker te dragen. Drie van de zes internetcomputers mogen gebruikt worden, maar hier moeten de afstandsregels goed in acht worden genomen. Het leescafé is open tussen 10-12u en tijdens de uitleen, maar er geldt een beperking van maximaal 1 persoon per tafel. Ook al kom je gewoon de krant lezen, je bent verplicht een mondmasker te dragen. Kopiëren en afdrukken is weer mogelijk.

In ons filiaal te Hoevenen geldt een maximum capaciteit van 10 personen. Ook in bib Hoevenen ben je verplicht om een mondmasker te dragen. Je kan hier nog geen gebruik maken van de opzoek- of internetcomputers. Aan de ingang ontsmet je je handen verplicht met handgel. Er worden maximaal 10 personen tegelijk toegelaten. Aan de leestafel mogen maximaal 2 personen plaatsnemen.

Voor beide bibliotheken geldt dat wanneer de toegestane maximum capaciteit bereikt is, we onze klanten vragen om hun bezoek binnen het half uur af te ronden.

OPGELET! INDIEN JE GEEN MONDMASKER DRAAGT, WORDT JE DE TOEGANG TOT DE BIB GEWEIGERD.