Bande dessinée
Néerlandais

De orde van S.N.O.T.

Steve Van Bael (auteur), Michael Van Ostade (antécédent bibliographique), Andrew James Van Ostade (antécédent bibliographique)
Alima is na een ongeluk haar gehoor kwijt. Sindsdien trekt ze zich terug op haar kamer en in zichzelf. Het enige wat haar troost, zijn haar zangtalent en haar muziek. Haar ouders weten zich geen raad meer…  Tot er plots bij Alima thuis een vreemde indringer opduikt met een grote liefde voor dansmuziek.
Titre
De orde van S.N.O.T.
Auteur
Steve Van Bael
Antécédent bibliographique
Michael Van Ostade Andrew James Van Ostade
Langue
Néerlandais
Titre parallèle
De orde van SNOT
Éditeur
Antwerpen: Ballon, 2018
40 p. : ill.
Note
Gebaseerd op het filmscenario van Baba Yega : de film
ISBN
9789462106086 (paperback)

Commentaires

Een humoristische en spannende fantasystrip. Alima is door ongeluk haar gehoor kwijt. Haar ouders willen haar graag helpen, maar weten niet hoe. Bovendien worden ze tegengewerkt door de onaangename directrice van een tuchtschool die overal orde wil. Gelukkig komen de Baba Yega’s een handje helpen met hun muziek en dans. Twee jaar geleden won de groep 'Baba Yega' de finale van 'Belgium got talent' met hun buitenaardse maskers en zang en dans en vorig jaar bereikten ze de finale van 'Supertalent' in Duitsland. Heel populair in België en er is ook een film gemaakt. De strip volgt de film op hoofdlijnen. Aardig verhaal en vlot getekend. Klein minpuntje voor Nederlandse kinderen is dat er soms voor hun leeftijd wat lastiger Vlaams in staat. Leuke eigentijdse strip vanaf ca. 9 jaar over een populaire zanggroep.