Een gepensioneerde politiecommissaris strijdt nog tegen corruptie binnen het korps en dwingt zijn verzorgster, met een verleden als drugskoerier voor de Russische criminelen, hem te helpen door haar dochter te ontvoeren.
Titre
Vanquish / directed by George Gallo ; written by George Gallo [e.a.]
Directeur
George Gallo
Acteur
Morgan Freeman Ruby Rose
Langue
Anglais
Éditeur
Dutch Filmworks, © 2021
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2021
Durée
90 minuten
Note
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
EAN
8719372013939

Commentaires

Amerikaanse actiethriller (2021) van George Gallo (The poison rose, The comeback trail). Met Morgan Freeman (Shawshank redemption, Invictus, Angel has fallen), Ruby Rose (John Wick chapter 2, Batwoman) en Patrick Muldoon (Starship troopers). Een gepensioneerde politiecommissaris dwingt zijn verzorgster Victoria, die een verleden heeft als drugskoerier voor de Russische criminelen, hem te helpen bij zijn strijd tegen corruptie binnen het korps door haar dochter te ontvoeren. Ze moet zijn corrupte collega's erbij lappen door in één nacht miljoenen aan zwart geld op te halen. IMDb: nog geen score. Brian Orndorf (Blu-ray.com 15-4-’21): Erg saai, marcheert van de ene domme scène naar de andere (beoordeling: F). Mike McGranagan (Aisle Seat 14-4-’21): De acteurs spelen zonder bezieling en het was kennelijk alleen om het geld te doen (1 ster van 4). Jeffrey Lyles (Lyles’ Movie Files 14-4-’21): Saaie film met een onzinnig verhaal en ongeïnspireerde acteurs (2 sterren van 10). David Kaplan (Kap…Lire la suite

À propos de George Gallo

George Gallo né en 1956 à Port Chester (New York), est un scénariste et réalisateur américain.

Biographie

Filmographie

Comme scénariste

  • 1986 : Mafia salad (Wise Guys) de Brian De Palma
  • 1988 : Midnight Run de Martin Brest
  • 1991 : 29th Street
  • 1994 : Midnight Run for Your Life (TV) de Daniel Sackheim
  • 1994 : Midnight Runaround (TV) de Frank De Palma
  • 1994 : Another Midnight Run (TV)
  • 1994 : Vermin & Pestilence (TV)
  • 1994 : Descente à paradise (Trapped in Paradise)
  • 1995 : Bad Boys de Michael Bay
  • 2001 : Un gentleman en cavale (Double Take)
  • 2001 : Bad Boys 2 de Michael Bay
  • 2001 : Mon ami Spot (See Spot Run…En lire plus sur Wikipedia