Livre audio
Néerlandais

Niet te doen!

Jeff Kinney (auteur), Hanneke Majoor (traducteur), Job Schuring (narrateur)
Bram Botermans worstelt met het feit dat hij ouder wordt. Ineens draagt hij verantwoordelijkheden en moet hij naar feestjes waar meisjes zijn. Bovendien schrijft zijn moeder een krantenartikel over de puberteit en heeft hij ruzie met zijn beste vriend Theo.
Sujet
Opgroeien
Titre
Niet te doen!
Auteur
Jeff Kinney
Traducteur
Hanneke Majoor
Narrateur
Job Schuring  (inlezer)
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
The ugly truth
Éditeur
Amsterdam: Rubinstein, © 2014
2 cd's
Durée
ruim 1,5 uur
ISBN
9789047617105

Plusieurs formats:

Commentaires

Integrale weergave van het gelijknamige boek*, voorgelezen door tekstschrijver en kleinkunstenaar Job Schuring. In dit vijfde deel uit de razend populaire ‘Het leven van een loser’*-reeks krijgt Bram Botermans allerlei verantwoordelijkheden op zijn bordje. Alsof je als puber niet al genoeg te denken en te doen hebt! Hij gaat op zoek naar een nieuwe beste vriend, hij moet zelf gaan koken als zijn moeder gaat studeren, hij is 24 uur verantwoordelijk voor een ei (opdracht van juf Pauwels van gezondheidskunde), hij is hulpbloemenjongen op de bruiloft van zijn oom Gerard (die voor de vierde keer trouwt) en hij wil ook een pukkel (dan kun je zien dat ook hij man wordt). En al wil Bram eigenlijk alles houden zoals het gaat, zijn leven en lichaam veranderen bij het opgroeien en ouder worden. De verhalen weten, zonder veel dramatiek en diepgang, de kern van de puber die zich zo vaak een loser voelt, over te brengen. Aanrader voor elke puber die af en toe met de ziel onder de arm loopt en wel …Lire la suite

À propos de Jeff Kinney

Jeff Kinney, de son vrai nom Jeffrey Patrick Kinney, né le 19 février 1971 à Fort Washington dans le Maryland, est un concepteur de jeux et écrivain américain, auteur de livres pour enfants, parmi lesquels la série Journal d'un dégonflé.

Biographie

Jeff Kinney travaille à temps plein comme développeur de jeux vidéo et concepteur de jeux en ligne. Selon son site, il est également créateur du site Poptropica.

Jeff Kinney grandit à Washington dans le Maryland aux États-Unis et entre au Park College de l'Université de Maryland au début des années 1990. C'est dans cette université que Jeff Kinney crée la populaire bande dessinée Igdoof, publiée dans le journal du campus. À ce moment il voulait être dessinateur de bandes dessinées. Ne parvenant pas à faire éditer ses bandes dessinées après sa sortie de l'université, il c…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions