Bande dessinée
Néerlandais

Boma in de wellness

Hec Leemans (auteur), Tom Bouden (collaborateur)
Dans la série:
Public cible:
9-11 ans et plus, 12-14 ans et plus
Genre:

Boma is overwerkt en gestrest. Tenminste, dat heeft een gewiekste vertegenwoordigster van een wellnesskliniek hem wijsgemaakt. Ook Pascale is over haar toeren en Jean-Pol van 'Comme chez Jean-Pol' heeft dringend rust nodig. Ze schrijven zich in voor een kuur in de wellnesskliniek van dokter Guru. Het lijkt wel alsof ze in het paradijs zijn terechtgekomen: Boma wordt gemasseerd door de mooiste v

Sujet
Voetbal
Titre
Boma in de wellness
Auteur
Hec Leemans
Collaborateur
Tom Bouden
Langue
Néerlandais
Éditeur
[Antwerpen]:: Standaard, 2006
[32] p. : ill.
Note
Gebaseerd op de televisieserie 'FC De Kampioenen'
ISBN
90-02-21896-6

Commentaires


Leemans, Hec
Boma in de wellness
Restauranthouder Jean-Pol en bankier Poenpakker overhalen hun vriend Boma zijn stressbestendig bestaan even achterwege te laten en zich te storten in de luxe van de nieuwe welnesskliniek van dokter Guru. Pascalleke mag met hem mee en de medewerkers van dokter Guru nemen de zaken over van de levensgenieters. De afwezigheid van de voorzitter en het onbeschofte bezoek van Meester Toga, Guru's medewerker, roepen ondertussen heel wat vragen op bij de kampioenen. Uiteindelijk smokkelt bakker Jos sMarc, Bieke en Billy binnen in het heiligdom van de welnessdokter, waar ze geconfronteerd worden met de immense luxe en hun gehersenspoelde vrienden. Met de hulp van inspecteur Porei rollen ze de malafide welzijnswerkers op. Dokter Guru blijkt niemand minder te zijn dan oude bekende Goeroe Megawattiwatti uit de strip Gebakken lucht.
Auteur Hec Leemans volgt met Boma in de wellness het voorbeeld van collega Merho en neemt een portie actu…Lire la suite

À propos de Hec Leemans

Hec Leemans est un auteur de bande dessinée belge néerlandophone, né le 28 janvier 1950 à Tamise dans le province de Flandre-Orientale. Actif depuis 1969, ce dessinateur humoristique au style franco-belge est notamment connu pour ses séries Bakelandt (qui lui a valu le premier Adhémar de bronze en 1977), Circus Maximus et FC De Kampioenen (nl).

Biographie

Publications

En français

One shot

Suggestions