Livre
Néerlandais

100% Timboektoe

Carry Slee (auteur)

100% Timboektoe

Dans la série:
Public cible:
12-14 ans et plus
Isa en Kars die in Frankrijk wonen met hun ouders die daar een camping hebben, ontdekken dat er na hun discofeest geld is gestolen.
Titre
100% Timboektoe
Auteur
Carry Slee
Langue
Néerlandais
Éditeur
Amsterdam: Prometheus, 2004
193 p.
ISBN
90-6494-126-2

Commentaires

Tweede deel in de Timboektoe serie over Isa en Kars die plotseling naar Frankrijk verhuizen, omdat hun ouders in de Dordogne een camping hebben gekocht. Het is veel leuker in 'Timboektoe' dan ze gedacht hadden, ze krijgen nieuwe vrienden en al hun oude vrienden komen in de vakantie ook naar de camping. In dit deel ontdekken ze, na het discofeest dat ze hebben gehouden, dat er geld uit het campingkantoortje is gestolen. De deur is met een sleutel geopend, dus een bekende moet het hebben gedaan… Isa en Kars proberen de dader te vinden, maar dat is niet zo makkelijk, en er worden vergissingen gemaakt. Ondertussen blijkt Isa's vriendje Justin met een ander te zoenen en Isa gaat op oorlogspad. Een met vaart geschreven, lekker weglezend pretentieloos verhaal met wat spanning, problemen en romantiek, in de typische, 'gezellige' Carry Slee stijl. Net als een zak chips hapt het heerlijk weg, en veel kinderen zullen genieten. Nog vele delen zullen volgen, belooft Carry Slee achterin het boek. I…Lire la suite

À propos de Carry Slee

Carry Slee, de son vrai nom Carolina Sofia Slee, née le 1er juillet 1949 à Amsterdam, est une écrivaine, femme de lettres, scénariste et chanteuse néerlandaise.

Filmographie

Scénariste

  • 2006 : Keep Off de Maria Peters
  • 2008 : Desperate de Dave Schram
  • 2013 : Spijt! de Dave Schram
  • 2014 : Painkillers de Tessa Schram
  • 2016 : Kappen! de Tessa Schram

Bibliographie

  • 1989 : Morgen mag ik in het diepe...
  • 1989 : Rik en Roosje
  • 1991 : Verdriet met mayonaise
  • 1992 : Jan und die Hackfleischbande
  • 1993 : Lekker weertje koekepeertje
  • 1993 : Confetti confl…En lire plus sur Wikipedia