Boek
Nederlands

Ik spat je nat : het grote AVI M3 boek

+1
Ik spat je nat : het grote AVI M3 boek
×
Ik spat je nat : het grote AVI M3 boek Ik spat je nat : het grote AVI M3 boek

Ik spat je nat : het grote AVI M3 boek

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Bundeling van dertig versjes, moppen, verhaaltjes, strips, samenleesverhalen en informatieve teksten die eerder in andere boeken zijn verschenen. Met vrolijke, kleurrijke tekeningen en foto’s van allerlei illustratoren. AVI-M3. Vanaf ca. 6 jaar.
Leesniveau
AVI M3, AVI 2
Titel
Ik spat je nat : het grote AVI M3 boek / door Rindert Kromhout, Jozua Douglas, Manon Sikkel, Martine Letterie, Rick de Haas, Jan Jutte en vele anderen
Taal
Nederlands
Uitgever
Tilburg: Zwijsen, 2019
141 p. : ill.
ISBN
9789048736409 (hardback)

Besprekingen

Dik eerste leesboek met dertig tekstjes voor kinderen die lezen op niveau AVI-M3: versjes, stripverhalen, moppen, (korte) verhalen, samenleesteksten en informatieve teksten van bekende schrijvers van jeugdboeken. Ook binnen dit niveau is nog een moeilijkheidsgraad te onderscheiden door te kijken naar lettergrootte en zinslengte. Juist door de zeer gevarieerde teksten en de mooie, kleurrijke afbeeldingen (tekeningen en foto’s) van getalenteerde illustratoren met zeer diverse technieken, zullen jonge lezers kunnen kennismaken met een rijk scala aan leesaanbod. Achter in het boek vertelt een bronvermelding uit welke 22 door Zwijsen uitgegeven boekjes voor beginnende lezers de bijdragen gekozen zijn. Dat nodigt uit tot verder lezen; pure leesbevordering! Heel aantrekkelijk voor 'snelle' beginnende lezers die de dunne boekjes te vlug uit hebben. Vanaf ca. 6,5 jaar.