Juni: Leners Stellen Tentoon

Leners Stellen Tentoon in de bib

In de maand juni loopt de 13de editie van Leners Stellen Tentoon. Gedurende vier weken worden er in het leescafé van de hoofdbibliotheek van Stabroek allerlei kunstwerken gepresenteerd voor de bezoekers van de bib. Mensen die in hun vrije tijd creatief bezig zijn, krijgen hier de kans om een hele maand lang hun werk tentoon te stellen.

Voorgaande jaren kon de bib steeds rekenen op een heel gevarieerde collectie kunstobjecten: aquarel, beeldhouwwerk, foto’s, kalligrafie, keramiek, poëzie, quilts, schilderijen, tekeningen…

Ook dit jaar wordt er weer veel moois tentoongesteld. Geïnteresseerden konden zich tot eind mei inschrijven en brachten een of twee kunstwerken binnen die vanaf vrijdag 1 juni tot en met zaterdag 30 juni 2018 opgesteld staan in de bib. Een mooie kans om lokaal creatief talent te komen bewonderen!