Leners Stellen Tentoon

Ben jij in je vrije tijd creatief bezig? En wil jij je werk wel eens tentoonstellen? Dan is Leners Stellen Tentoon echt iets voor jou! De bib van Stabroek zet dit jaar voor de 13de keer met plezier een groot aantal creatieve werken van haar leners in de kijker. Heel de maand juni kunnen bezoekers van de bibliotheek deze kunstwerken komen bewonderen in het leescafé van de bib.

Aquarel, foto’s, beeldende kunst, kalligrafie, keramiek, poëzie, kunstwerken uit stof of wol, schilderijen, edelsmeedkunst, tekeningen, … Allerlei kunstvormen komen aan bod. Wil jij graag deelnemen? Schrijf je dan in en breng je kunstwerk vóór vrijdag 25 mei binnen in de bib te Stabroek.

Het inschrijvingsformulier met meer info vind je terug aan de balie van bib Stabroek of Hoevenen of je vindt het terug op onze Facebookpagina. Breng het formulier volledig ingevuld binnen in de bib van Hoevenen of Stabroek vóór 25 mei (mag ook in de brievenbus gestoken worden). Of mail al je gegevens door naar bibliotheek@stabroek.be.

We hopen op veel creatieve respons!