Jane Austen: lezing en high tea

Jane Austen lezing en high tea

Op zaterdag 4 november 2017 viert bibliotheek Stabroek het jubileumjaar van een van de meest gelezen en geliefde Engelse schrijvers aller tijden: Jane Austen. We nodigen Anke Werker, Austen-kenner en columnist bij Jane Austen Society Nederland, uit om die dag een lezing te komen geven in het sprookjesachtige kader van kasteel Ravenhof (Oud Broek 2 te Putte-Stabroek). Werker schreef in 2016 het boek 'Jane Austen: Onder vier ogen', een historische roman waarin feit en fictie moeiteloos worden vermengd in een waar eerbetoon aan Jane en haar zus Cassandra. Na de lezing serveren we een uitgebreide Engelse high tea met alles erop en eraan.

De plaatsen voor de lezing met high tea inbegrepen, zijn beperkt. Het inschrijvingsgeld bedraagt 15 euro en dient op voorhand in de bib van Stabroek of Hoevenen betaald te worden.

U wordt verwacht om 15u00 voor een welkomstdrankje. Om 15u30 start de lezing door Anke Werker die ongeveer 75 minuten zal duren. Hierna volgt een high tea met een ruim assortiment van zoete en hartige hapjes en verschillende theesoorten.