Computer- en tablet/smartphone cursussen

Computer- en tabletcursussen

Vanaf april organiseert de bib opnieuw een reeks computer- en tabletcursussen. Ben je een absolute leek op het gebied van computers en internet of wil je je bestaande kennis weleens bijschaven? Heb je misschien net een tablet aangeschaft en wil je er beter mee leren werken? Grijp dan nu je kans om op een heel toegankelijke manier les te komen volgen bij enthousiaste vrijwilligers die hiervoor speciaal werden opgeleid. De cursussen worden steeds in kleine groepjes gegeven waarin je wordt bijgestaan door zowel de lesgever als een extra begeleider.

Ook nu staan er weer 3 verschillende cursussen op het programma: beginners computer/internet, Verkenner (Orde op je computer – voor gevorderden), en beginners tablet. Bij de tabletlessen wordt er een onderscheid gemaakt tussen iPad (Apple) en Android gebruikers.

Inschrijven kan enkel door persoonlijk langs te gaan in de bib van Hoevenen of Stabroek (tijdens de openingsuren) en daar meteen het cursusgeld te betalen. Als u in Stabroek een cursus volgt, dient u aan de balie van bib Stabroek te komen betalen, indien u in het Sociaal Huis te Hoevenen een cursus volgt, dient u naar de balie van bib Hoevenen te gaan om uw inschrijving te regelen. Voor vragen of inlichtingen kan u steeds bellen naar 03/605.43.56 (bib Hoevenen) of 03/568.04.36 (bib Stabroek), of mailen naar bibliotheek@stabroek.be.

Opgelet: er is slechts een beperkt aantal plaatsen per cursus, dus wees er snel bij! Wanneer een cursus volzet is, kan je je gegevens op een wachtlijst laten plaatsen.

Beginnerscursus computer & internet
(absolute) beginners
6 lessen aan 12 euro (2 euro/les) + optioneel 6 vervolglessen aan 12 euro
max. 7 cursisten